12-09-2018

Op donderdag 27 september 2018 organiseert CIR een inloopavond. Tijdens deze avond wordt door middel van workshops meer informatie gegeven over chronische pijn en de mogelijkheden van een behandelprogramma.

Er wordt op deze avond ingegaan op de mogelijkheden van een interdisciplinaire aanpak van chronische pijn; hoe zien deze behandelingen er uit; voor wie zijn ze bedoeld; wat mag je als resultaat verwachten?

Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.00 uur.

Het programma begint om 19.15 uur. Vanaf ongeveer 20.15 uur bestaat de mogelijkheid tot een kort persoonlijk gesprek met een van de therapeuten. De inloopavond  wordt gehouden bij CIR, Dokter Stolteweg 42 te Zwolle

Uiteraard is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en is er een rondleiding. Voor nadere informatie kunt u terecht bij CIR, tel.: 038-4265402