fbpx

Heb je last van chronische pijn aan je armen of benen?

CIR revalidatie is er juist NU voor de chronisch pijnpatiënt in Nederland!

CIR revalidatie heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan de ontwikkeling van een online programma. Het eenvoudigweg omzetten van ons huidige programma naar videoconsulting was voor ons kwalitatief onvoldoende.

Wij hebben een nieuw programma ontwikkeld, ondersteund met filmpjes, educatie, thuiswerk oefeningen en fysieke oefenschema’s.  

Onze huidige cliënten hebben hun behandeltraject inmiddels weer opgepakt en zijn zeer enthousiast. Juist in deze tijd geeft het hen houvast om toch met hun toekomst bezig te zijn.

Ook in deze periode  willen wij graag meer chronisch pijn patiënten helpen. Door de online methode vervallen de logistieke beperkingen en kunnen we onze diensten landelijk aanbieden.

CIR revalidatie biedt een online screening , inclusief een online behandelmodule met een videoconsult door één van onze pijnrevalidatie specialisten.

Voor vragen of direct aanmelden, ga naar www.pijnscreening.nl

CIR Revalidatie “Zorg voor Pijn”

Heb je last van chronische pijnklachten aan je armen of benen?

Onze behandelingen helpen je verder.

Door jouw pijnklachten ervaar je veel beperkingen. Zo valt het werk je zwaar of is er sprake van (dreigend) verzuim, ben je thuis ook niet meer wie je was en is er voor de sociale contacten, sport en/of hobby geen energie mee over. Kortom: je bent de regie over jouw leven kwijt. CIR revalidatie biedt je weer toekomstperspectief en herstel van functioneren.
Scheidingslijn

Als reguliere zorg en therapie niet helpt, dan is CIR revalidatie iets voor jou.

CIR revalidatie levert trajecten die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten of chronische vermoeidheidsklachten hun leven weer op kunnen pakken. Je wordt niet 100% ‘de oude’, wel ‘100% de nieuwe’. Revalidatie-trajecten van CIR revalidatie zijn op maat gesneden en worden 100% vergoed. 

Aanhoudende pijnklachten aan arm of been die wij behandelen:

Zenuw/neuropatische pijn

Carpaal tunnelsyndroom

En andere pijnklachten aan het houdings- en bewegingsapparaat

Frozen Shoulder

Slijmbeursontsteking

Slijtage

 
Scheidingslijn

Wij scoren een 8,6 op cliënttevredenheid

9,9

Zeer tevreden over de behandelingen! Het team is heel professioneel. Ben weer een gelukkig mens die met pijn kan omgaan, dankzij het team van CIR.

7,3

Het team van CIR biedt je de kans om jezelf sterker te maken zodat je je kracht beter aan kan. Doordat je hulp krijgt van verschillende proffessionals krijg je veel verschillende perspectieven mee.

Scheidingslijn

Hoe verloopt jouw pijn behandeling?

De werkwijze

Het CIR revalidatietraject richt zich sterk op het herwinnen van regie, gedragsverandering, verbeteren van zelfredzaamheid en het weer gaan meedoen in de maatschappij.

Meer informatie >

Screening

Tijdens de screening, waarbij een psycholoog, fysiotherapeut en revalidatiearts betrokken zijn, wordt er natuurlijk aandacht besteedt aan jouw medische voorgeschiedenis. Vooral wordt er ook aandacht besteed aan de factoren die jouw klachten negatief beïnvloeden en laten voortduren. Dit kunnen factoren zijn die zowel lichamelijk, psychologisch als sociaal bepaald zijn. We noemen dit een biopsychosociale analyse, waarbij de oorzaak/aanleiding van de pijn,  kwetsbaarheidsfactoren en factoren die het herstel belemmeren in kaart worden gebracht. 

Meer informatie >

Wat is poliklinische revalidatie?

Goede vraag. Eigenlijk is het precies wat het zegt: revalideren in dagbehandelingen. Zonder overnachtingen of meerdaagse opnames dus. Het gaat er om dat na het traject jouw zelfredzaamheid verbeterd is en dat je meer regie ervaart over jouw pijnklachten. Na een behandeling sta je sterker in het leven. Je kunt weer dingen ondernemen die voor jou belangrijk zijn. Wij noemen dat participatie.

Wie helpen mij?

Er werken meer dan 60 revalidatiespecialisten bij CIR revalidatie op vijf locaties in Nederland: Amsterdam, Alkmaar, Zwolle, Arnhem en Eindhoven.

Scheidingslijn

De voordelen van CIR revalidatie

Scheidingslijn

Hoe werkt het?

In drie stappen naar 100% de nieuwe

Stappen Ipad

Verwijzing

Wanneer wij de verwijzing van jouw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist hebben ontvangen gaan we voor jou aan de slag en nemen we zo snel mogelijk contact met jou op.

Screening

CIR revalidatie doet een zeer grondige screening, met meerdere disciplines; één revalidatiearts, één fysiotherapeut, één psycholoog. Wij weten daarna of een behandeling bij CIR revalidatie jou kan helpen. Zo kort mogelijk na de screening beginnen we samen te werken aan jouw gezondheid.

Behandeling

Het revalidatieprogramma sluit aan op jou en jouw klachten en wordt afgestemd op jouw doelen en mogelijkheden. Jouw behandeling (medisch-specialistische revalidatie) wordt vergoed vanuit het basispakket van Jouw zorgverzekering.