Werken bij CIR

CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. Bij CIR revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied en wordt veel aan onderzoek gedaan. We doen ons werk vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Zeist en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit alle ondersteunende afdelingen werken.

Wil je breed en flexibel inzetbaar zijn en je waardevolle bijdrage leveren op meerdere locaties? Wij zoeken naast het werken op een vaste locatie ook collega’s die onderdeel willen uitmaken van het flex-team van CIR revalidatie. Voor meer informatie kan je mailen naar hr@cir.nl.

Zie je geen geschikte vacature vermeld staan tussen de onderstaande functies maar voel je je wel verbonden met onze visie, stuur dan een open sollicitatie naar hr@cir.nl

"Vanaf het begin voelde ik mij welkom"

"Hier kan ik mijn liefde voor de mens goed gebruiken en onderdeel zijn van een dynamisch team"

"bijdragen aan het welzijn van een ander, hoe mooi is dat?"

Vacature: Psycholoog
Uren: 24 uur
Locatie: Zwolle

Wat ga je doen?
Als psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, (fysio)therapeuten, bewegingsagogen en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten, begeleidt cliënten op mentaal vlak vanuit het bio-psychosociaal model en je signaleert rode vlaggen, relatieve en absolute contra-indicaties tijdens de screening. Je geeft groepspresentaties over mentale belastbaarheid, pijneducatie, het lenige brein & coping, zingeving & gezondheid. De 1-op-1 gesprekken zijn gericht op mentale coaching maar ook persoonlijkheidsvraagstukken, aandachttraining en zingeving. 

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van pijn en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn of haar leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), cognitieve gedragstherapie, psychotherapeutische technieken, MBTI, Voice Dialogue en eventueel EMDR voor enkelvoudig trauma. 

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten. Je bent onderdeel van het behandelteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Basis psycholoog
 • Gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie is een pré.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en met het werken vanuit het bio-psychosociaal model. 
 • Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep. 
 • Je bent beschikbaar op de maandag en dinsdag. De 3e dag is in overleg.

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De functie van psycholoog valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.180 tot € 5.057 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en gratis sportfaciliteiten. We vinden het ook belangrijk dat je je kunt ontwikkelen, daarom bieden wij scholingsactiviteiten aan via de CIR academie. 

Solliciteren
Heb je vragen; Bianca Kosters, regiomanager, is bereikbaar via 088-9900200 of via bianca.kosters@cir.nlMeer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op https://cir.nl

Ben je geinteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Arnhem

Vacature: Fysiotherapeut (waarneming) 
Uren: 24 uur per week
Locatie: Arnhem

Wil jij je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een interdisciplinair team met leuke collega’s? Ben jij de collega die ons team in verband met een zwangerschapswaarneming (april – november 2023) in Arnhem komt versterken?

Wat ga je doen?
Als fysiotherapeut ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren,  psychologen, (fysio)therapeuten, bewegingsagogen en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten, begeleidt cliënten op fysiek vlak vanuit het bio-psychosociaal model en je signaleert rode vlaggen, relatieve en absolute contra-indicaties tijdens de screening. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van pijn en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn of haar leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy, graded exposure en graded activity.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies). Je bent onderdeel van het team waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma fysiotherapie met Big registratie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Je bent beschikbaar in de periode april – november 2023 bij voorkeur op de werkdagen maandag, dinsdag en woensdag. 
 • Pré; je bent woonachtig in de regio Arnhem.
 

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De functie valt in functiesalarisgroep 50 van de Cao ZKN (€ 3.002 tot € 4.482 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 13e maand, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en gratis sportfaciliteiten op de locatie. We vinden het ook belangrijk dat je je kunt ontwikkelen, daarom bieden wij scholingsactiviteiten aan via de CIR academie.

Solliciteren
Heb je vragen; Bianca Huis in ’t Veld, regiomanager, is bereikbaar via 088-9900200 of via bianca.huisintveld@cir.nl.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Amsterdam

Vacature: Gastheer  / Gastvrouw (vrijwilliger)

Is gastvrijheid net zo belangrijk voor jou als dat het voor ons is? Vind je het leuk om onder de mensen te zijn? Meld je dan aan als vrijwilliger op onze CIR revalidatie locatie in Amsterdam.

Wat ga je doen?
Als gastheer of –dame ben je het visitekaartje van CIR revalidatie. Je ontvangt (nieuwe) cliënten en je zorgt ervoor dat zij zich welkom en geholpen voelen waar nodig. Je begeleidt onze cliënten vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan. Dit geldt vooral voor de cliënten die voor de eerste keer bij CIR revalidatie binnenstappen voor een screening of voor de start van hun traject.

Kerntaken zijn:

 • Verwelkomen en wegwijs maken van onze cliënten.
 • Kopje koffie/thee aanbieden.
 • Algemene vragen beantwoorden van cliënten.
 •  Het openen van de deur als er beneden cliënten aanbellen.
 • Beantwoorden en doorverbinden van de telefoon op de locatie.
 • Verwerken en verdelen van binnengekomen post.
 • Netjes houden van de keuken en wachtruimte


Kortom een veelzijdig en afwisselend takenpakket.

Wie ben jij?

 • Vind je het fijn om mensen om je heen te hebben en te helpen
 • Ben je vriendelijk en sociaalvaardig?
 • Wil je minimaal 1 tot maximaal 3 dagdelen onderdeel uitmaken van ons team in Amsterdam?

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn of haar leven. Bij CIR revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied. Naast het primaire proces zijn innovatie en onderzoek belangrijke speerpunten. Wij doen ons werk vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Zeist en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd waar alle ondersteunende afdelingen werken. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Solliciteren
Voor vragen of het maken van een kennismakingsgesprek kun je Maryam Sharif Moghaddam, locatie coördinator, bellen via 088-9900200 of mailen via maryam.sharifmoghaddam@cir.nl.

Den Bosch

Vacature: Regiomanager locatie Den Bosch / Eindhoven
Uren: 32-40 uur per week
Locatie: Den Bosch en Eindhoven

Vind je kwaliteit van zorgverlening belangrijk? Ben je ondernemend van karakter en heb je coachende vaardigheden? Bouw dan samen met de (zorg)professionals van CIR revalidatie aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie.

Wat ga je doen?
Als regiomanager ben je, met ondersteuning van de locatiecoördinator, integraal verantwoordelijk voor de locaties binnen je regio op het gebied van bedrijfsvoering, leidinggeven, kwaliteit, ontwikkeling en innovatie.

Je taken hierbij zijn o.a. het op regioniveau vormgeven aan de uitvoering van visie en doelstellingen van CIR revalidatie, het bewaken van kwaliteit, veiligheid en formatieplan binnen de locaties, het realiseren van concrete bedrijfsresultaten en het initiëren/begeleiden van veranderingsprocessen. Je zorgt voor een optimale team-samenstelling met een hoge cliënt- en teamtevredenheid. Ook is het opbouwen van langdurige relaties en het uitbreiden van het netwerk en potentiële samenwerkingspartijen onderdeel van je functie. Kortom, jij bent dus echt het gezicht van CIR revalidatie voor de regio.

Wie ben jij?

 • Je hebt leidinggevende ervaring bij voorkeur binnen een ZBC waar commerciële vaardigheden ook belangrijk zijn.
 • Je beschikt over bedrijfskundige kennis en vaardigheden.
 • Als verbinder ben je in staat om organisatiebeleid te vertalen in concrete locatiedoelstellingen en stimuleer je de zorgprofessionals om de doelstellingen (met elkaar) te behalen.
 • Je bent analytisch, in staat om zelf afwegingen te maken en nieuwsgierig
 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven/ Den Bosch.
 

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, een prettige en informele werksfeer en ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waarbij je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Deze functie valt in functiesalarisgroep 60 Cao ZKN (€ 3.946 tot € 5.737 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, pensioenregeling, telefoon- en mobiliteitsvergoeding, een zakelijke laptop, gratis sportfaciliteiten en scholingsactiviteiten via de CIR-academie.

Solliciteren
Heb je vragen? Neem contact op met Bregtje Koot, HR adviseur via hr@cir.nl

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Vacature: Psycholoog Den Bosch 
Uren: 16 uur per week
Locatie: Den Bosch

Wil jij samen met bevlogen collega’s bouwen aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie? Wil jij je expertise inzetten bij ons interdisciplinaire team in Den Bosch? In verband met groei van onze locatie is CIR revalidatie op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?
Als psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, (fysio)therapeuten, bewegingsagogen en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten, begeleidt cliënten op mentaal vlak vanuit het bio-psychosociaal model en je signaleert rode vlaggen, relatieve en absolute contra-indicaties tijdens de screening. Je geeft groepspresentaties over mentale belastbaarheid, pijneducatie, het lenige brein & coping, zingeving & gezondheid. De 1-op-1 gesprekken zijn gericht op mentale coaching maar ook persoonlijkheidsvraagstukken, aandachttraining en zingeving. 

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van pijn en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn of haar leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), cognitieve gedragstherapie, psychotherapeutische technieken, MBTI, Voice Dialogue en eventueel EMDR voor enkelvoudig trauma. 

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten. Je bent onderdeel van het behandelteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Basis psycholoog
 • Gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie is een pré.
 • Je hebt ervaring met het werken vanuit het bio-psychosociaal model en EMDR. 
 • Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep. 
 • Je bent beschikbaar op de woensdag en vrijdag. 
 

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De functie van psycholoog valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.180 tot € 5.057 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding. We vinden het ook belangrijk dat je je kunt ontwikkelen, daarom bieden wij scholingsactiviteiten aan via de CIR academie. 

Solliciteren
Heb je vragen: Claartje Aghina, regiomanager, vertelt je er graag meer over. Zij is bereikbaar via 088-9900200 of via claartje.aghina@cir.nl.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Eindhoven

Vacature: Regiomanager locatie Den Bosch / Eindhoven
Uren: 32-40 uur per week
Locatie: Den Bosch en Eindhoven

Vind je kwaliteit van zorgverlening belangrijk? Ben je ondernemend van karakter en heb je coachende vaardigheden? Bouw dan samen met de (zorg)professionals van CIR revalidatie aan een duurzame toekomst binnen de chronische pijnrevalidatie.

Wat ga je doen?
Als regiomanager ben je, met ondersteuning van de locatiecoördinator, integraal verantwoordelijk voor de locaties binnen je regio op het gebied van bedrijfsvoering, leidinggeven, kwaliteit, ontwikkeling en innovatie.

Je taken hierbij zijn o.a. het op regioniveau vormgeven aan de uitvoering van visie en doelstellingen van CIR revalidatie, het bewaken van kwaliteit, veiligheid en formatieplan binnen de locaties, het realiseren van concrete bedrijfsresultaten en het initiëren/begeleiden van veranderingsprocessen. Je zorgt voor een optimale team-samenstelling met een hoge cliënt- en teamtevredenheid. Ook is het opbouwen van langdurige relaties en het uitbreiden van het netwerk en potentiële samenwerkingspartijen onderdeel van je functie. Kortom, jij bent dus echt het gezicht van CIR revalidatie voor de regio.

Wie ben jij?

 • Je hebt leidinggevende ervaring bij voorkeur binnen een ZBC waar commerciële vaardigheden ook belangrijk zijn.
 • Je beschikt over bedrijfskundige kennis en vaardigheden.
 • Als verbinder ben je in staat om organisatiebeleid te vertalen in concrete locatiedoelstellingen en stimuleer je de zorgprofessionals om de doelstellingen (met elkaar) te behalen.
 • Je bent analytisch, in staat om zelf afwegingen te maken en nieuwsgierig
 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven/ Den Bosch.
 

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, een prettige en informele werksfeer en ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waarbij je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Deze functie valt in functiesalarisgroep 60 Cao ZKN (€ 3.946 tot € 5.737 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, pensioenregeling, telefoon- en mobiliteitsvergoeding, een zakelijke laptop, gratis sportfaciliteiten en scholingsactiviteiten via de CIR-academie.

Solliciteren
Heb je vragen? Neem contact op met Bregtje Koot, HR adviseur via hr@cir.nl

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!


Zwolle

Vacature: Psycholoog
Uren: 24 uur
Locatie: Zwolle

Wat ga je doen?
Als psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen, (fysio)therapeuten, bewegingsagogen en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten, begeleidt cliënten op mentaal vlak vanuit het bio-psychosociaal model en je signaleert rode vlaggen, relatieve en absolute contra-indicaties tijdens de screening. Je geeft groepspresentaties over mentale belastbaarheid, pijneducatie, het lenige brein & coping, zingeving & gezondheid. De 1-op-1 gesprekken zijn gericht op mentale coaching maar ook persoonlijkheidsvraagstukken, aandachttraining en zingeving. 

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van pijn en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je ondersteunt de cliënt in het (her)vinden van de regie over zijn of haar leven en gaat samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), cognitieve gedragstherapie, psychotherapeutische technieken, MBTI, Voice Dialogue en eventueel EMDR voor enkelvoudig trauma. 

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten. Je bent onderdeel van het behandelteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het gehele team waarin de voortgang van de cliënten wordt besproken.

Wie ben jij?

 • Basis psycholoog
 • Gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie is een pré.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en met het werken vanuit het bio-psychosociaal model. 
 • Je bent in staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
 • Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep. 
 • Je bent beschikbaar op de maandag en dinsdag. De 3e dag is in overleg.

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten. Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De functie van psycholoog valt in functiesalarisgroep 55 (€ 3.180 tot € 5.057 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en gratis sportfaciliteiten. We vinden het ook belangrijk dat je je kunt ontwikkelen, daarom bieden wij scholingsactiviteiten aan via de CIR academie. 

Solliciteren
Heb je vragen; Bianca Kosters, regiomanager, is bereikbaar via 088-9900200 of via bianca.kosters@cir.nlMeer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op https://cir.nl

Ben je geinteresseerd? Klik dan hieronder op de knop solliciteren!

Servicekantoor Zwolle

Vacature: Planner revalidatietrajecten
Uren: 24-32 uur
Locatie: Zwolle  

 

Wil jij je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Vind je het een uitdaging om je
tanden te zetten in een complexe planning? Wil je samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst
binnen de chronische pijnrevalidatie? Word dan onze nieuwe collega planning bij CIR! 

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische
revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten
hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn leven. Bij CIR
revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied en wordt veel aan onderzoek gedaan.
We doen ons werk vanuit diverse vestigingen in Nederland. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd waar alle
ondersteunende afdelingen werken; centrale planning, customer service, zorginhoud & -processen, kwaliteit &
veiligheid, financiële administratie, marketing & communicatie en HR & salarisadministratie (24 collega’s). Voor het
team van centrale planning zoeken wij een nieuwe collega.

 

Op de afdeling Centrale Planning (5 collega’s) ben je verantwoordelijk voor het optimaal plannen van meer wekelijkse
(complexe) interdisciplinaire revalidatietrajecten en zorg je voor een goede afstemming met de cliënten. Je bent
een kei in het plannen en creatief in het vinden van oplossingen. Je kunt goed communiceren waardoor er een goed
contact is met cliënt en een goede samenwerking met collega’s op de afdeling en regiomanagers. Er bestaan geen
problemen, alleen uitdagingen. Je bent stressbestendig, daadkrachtig en kan overzicht houden.

 

Wie ben jij?
• Je hebt ervaring als planner, bij voorkeur met langdurige trajecten in de zorgsector.
• Je hebt ervaring met geautomatiseerde planningssystemen.
• Je bent analytisch, zorgvuldig en integer.
• Je kunt goed overweg met Excel.
• Je bent gericht op resultaat en je voelt je er verantwoordelijk voor.
• Je denkt mee en toont initiatief voor continue verbeteringen.
• Je bent in ieder geval beschikbaar op de woensdag en donderdag (andere dagen in overleg).
• Je kunt werken vanaf de locatie in Zwolle of de locatie in Zeist.

 


Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische, complexe of (pijn)klachten.
Een prettige en professionele werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en
ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Deze functie valt in
functiesalarisgroep 35 Cao ZKN (€ 2.302 tot € 3.863 bruto per maand op fulltime basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij
goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding,
gratis sportfaciliteiten op de locatie en scholingsactiviteiten via de CIR academie.

 

Solliciteren?
Heb je vragen? Neem dan contact op met Nathan van Doorn, manager Bedrijfsvoering en Business Control. Hij is
bereikbaar via 088-9900200 of via nathan.van doorn@cir.nl. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer
van de vestigingen vind je op www.cir.nl. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer via hr@cir.nl 

Ben jij een creatief communicatietalent? Weet jij doelgroepen met een pakkende boodschap aan te spreken? En wil jij onderdeel zijn van een zorgorganisatie die het verschil maakt voor cliënten met chronische pijnklachten? Dan heeft CIR revalidatie een mooie uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een junior communicatieadviseur voor 24 uur per week in Zwolle.

Wat ga je doen?
Je gaat samenwerken met de manager marketing & communicatie op het servicekantoor in Zwolle. Samen bouw je aan het merk en ga je CIR intern en extern profileren. Je denkt mee met het strategische marketing- en communicatieplan en voert de plannen uit. De nieuwe website en huisstijl is volop in ontwikkeling en er staan mooie projecten op de planning. Wil jij hieraan bijdragen? We kijken naar je uit!

Werkzaamheden

       Je bedenkt en maakt pakkende content voor social media en weet hoe je online campagnes kan uitzetten;  

       Je beheert te website en intranet;  

       Je bewaakt de huisstijl;

       Je schrijft en redigeert teksten en ontwikkelt nieuwe communicatiemiddelen;  

       Je begeleidt drukwerk;

       Je helpt bij het organiseren van (online)evenementen/bijeenkomsten;

       Je helpt bij het ontwikkelen van filmpjes en fotografie;  

       Je stelt een marketingcommunicatieplan op voor een project. 

Jij

       hebt een marketing- en/of communicatiegerelateerde opleiding op HBO niveau; 

       wil bij voorkeur werken op maandag, dinsdag en donderdag;

       hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;

       hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;

       bent creatief en hebt oog voor vormgeving. Het is een pré als je ook bepaalde middelen kan opmaken in een vormgeefprogramma.

       houdt van afwisseling, bent resultaatgericht, neemt verantwoordelijkheid en initiatief.

       bent een echte teamplayer maar kan ook goed zelfstandig werken.  

Wij bieden
Wij bieden een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De functie van junior communicatieadviseur valt in schaal 40 ( €2427 –  €3593) van Cao ZKN op fulltime basis (40 uur). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en gratis sportfaciliteiten.

 

Overtuigd?
Ben je enthousiast geworden en wil jij samen met ons verder bouwen aan CIR revalidatie? Klik hieronder op de sollicitatieknop en stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk 6 maart 2023 naar ons toe. 
Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met Hanneke van Ommen, manager marketing & communicatie via 06 81428456.

Algemeen

Vacature: Revalidatiearts

Over CIR revalidatie
CIR revalidatie is een zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer kunnen oppakken. We doen dit vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd van waaruit de ondersteunende afdelingen werken. Bij CIR revalidatie werken op dit moment 5 revalidatieartsen die allen gespecialiseerd zijn op chronisch pijngebied.  

Bij CIR revalidatie staan kwaliteit, wetenschappelijk onderzoek en innovatie hoog op de agenda. We werken in vaste teams en geloven in de kracht van verbondenheid met de organisatie en ons wetenschappelijk onderbouwd behandelprogramma. Er lopen verschillende onderzoekslijnen.

De pijnrevalidatie is nu en de komende jaren volop in ontwikkeling. CIR revalidatie heeft, mede door goede contacten en contracten met de verzekeraars een belangrijke rol daarin. Zij was mede-initiatiefnemer van de HDCP (Health Deal Chronische Pijn) en is actief betrokken bij de ontwikkeling van de M.E.R (eerstelijns revalidatie).

Wil je ook een rol spelen in deze ontwikkelingen en jezelf verder verdiepen in de chronische pijn revalidatie?  CIR revalidatie heeft haar eigen expertisecentrum in huis, we leren van elkaar en we willen onze expertise/ behandelmethode uitdragen. We zoeken actief de samenwerking op met andere zorgaanbieders en zijn actief in de netwerkgeneeskunde.

Met een strikt interdisciplinaire aanpak worden cliënten met complexe chronische pijnklachten behandeld vanuit het uitgangspunt dat de cliënt weer regie kan krijgen over zijn eigen leven. Hoofddoelstelling van onze revalidatie trajecten is opbouw van participatie en autonomie. Zingeving is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Om deze doelstellingen te ondersteunen werken de teams van CIR revalidatie vanuit het bio-psychosociale model. Het team van fysiotherapeuten, psychologen en coördinatoren wordt medisch inhoudelijk aangestuurd door de revalidatiearts.

Wij zoeken
Aangezien CIR revalidatie aan het groeien is, zoeken wij ter uitbreiding van het team een revalidatiearts. Een specialisatie op het gebied van chronische pijn heeft onze voorkeur, maar is niet doorslaggevend. Wij zijn op zoek naar een arts met affiniteit en enthousiasme voor deze doelgroep en bereid is om intern een opleiding te volgen. Belangrijk is dat de collega een teamplayer is en het een uitdaging vindt om samen met het behandelteam cliënten weer de controle over hun leven terug te geven.                                                                                 

Ons aanbod
De revalidatiearts is, vanuit eigen professionele verantwoordelijkheid, eindverantwoordelijk voor de revalidatiebehandeling van de individuele cliënt en voor het zorginhoudelijk niveau van het behandelteam waar de revalidatiearts deel van uit maakt. De revalidatiearts is verantwoordelijk voor kennisdeling en kennisvergaring binnen de vakgroep en multidisciplinaire team en levert een bijdrage aan de organisatiedoelstellingen. De revalidatieartsen bespreken regelmatig casuïstiek met elkaar, alsmede nieuwe mogelijkheden vanuit het vakgebied voor de organisatie. Je maakt onderdeel uit van de vakgroep revalidatieartsen en legt verantwoording af aan de medisch directeur. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform AMS en invulling van het aantal uren zal in overleg gebeuren.

Functie-eisen
De kandidaat die wij zoeken voldoet aan de competenties op het gebied van diagnose en behandeling zoals deze door de VRA zijn omschreven en volgt de richtlijnen van de VRA. Daarnaast is de kandidaat in staat om mee te denken over innovatie van de zorg voor cliënten met chronische pijn en een interdisciplinair team in zijn kracht te zetten. Er is sprake van registratie in het BIG-register en het MSRC-register

Reageren
Voor informatie kun je contact opnemen met de medisch directeur, René Oosterwijk, tel. 06-42489922. Sollicitatiebrief en cv kun je richten aan hr@cir.nl. Meer informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl.

Vacature: Gastheer  / Gastvrouw (vrijwilliger)

Ben jij òf ken jij iemand die enthousiast wordt van het idee om als vrijwilliger bij CIR revalidatie aan de slag te gaan op één van onze vestigingen?
Neem dan snel contact met ons op; mail naar HR@cir.nl  of bel 088-9900200

Een gastheer of gastvrouw is bij CIR revalidatie degene die (nieuwe) cliënten ontvangt en ervoor zorgt dat zij zich welkom voelen en geholpen worden waar nodig.
Je begeleidt de cliënten vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze weer weggaan. Dit geldt vooral voor de cliënten die de eerste keer bij CIR revalidatie komen voor een screening of de eerste keer voor de start van de groepen.

Gastvrouwen/gastheren zijn hét visitekaartje van de CIR revalidatie vestiging.

Wat zijn de kerntaken van de CIR revalidatie  gastvrouw/gastheer?

 • Verwelkomen en wegwijs maken van cliënten
 • Kopje koffie aanbieden
 • Cliënten naar hun plek begeleiden
 • Informeren van cliënten en vragen beantwoorden
 • Beantwoorden en doorverbinden van binnenkomend telefoonverkeer
 • Verwerken en verdelen van binnenkomende en uitgaande post
 • Eventueel bieden van ondersteuning op het gebied van administratieve handelingen (bijvoorbeeld kopiëren en printen)
 • Netjes en schoon houden van de keuken en wachtruimten

Dus, ben jij goed in het scheppen van orde en het houden van overzicht en structuur? Houd jij er van om mensen te helpen en ben je sociaal vaardig en vriendelijk?
Ben je niet vies van een beetje drukte om je heen én heb jij een servicegerichte instelling + een vrolijke glimlach? En wil je voor minimaal 1 dagdeel tot maximaal 3 dagdelen onderdeel uitmaken van een van onze leuke teams? Neem dan gauw contact op!

Voor vragen of het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek vraag naar een van onze locatiemanagers:

Alkmaar:Daniëlle Dercks – Binnendijk:Danielle.dercks@cir.nl
Amsterdam:Claartje Agina:Claartje.aghina@cir.nl
Arnhem:Bianca Kosters:Bianca.Kosters@cir.nl
Eindhoven:Claartje Aghina:Claartje.aghina@cir.nl
Zwolle:Bianca Kosters:Bianca.Kosters@cir.nl
Zeist:Erik Engelen:Erik.Engelen@cir.nl

Zeist

Psycholoog CIR 

 

Aantal uur: 24 – 32 uur per week
Locatie: Zeist 

Wil jij je expertise inzetten op een veelzijdige en dynamische werkplek? Werk je graag intensief samen in een
interdisciplinair team met leuke collega’s? Kom jij ons team op de locatie in Zeist versterken?

Wie zijn wij?
CIR revalidatie is een innovatieve zelfstandige zorgorganisatie, gericht op interdisciplinaire medisch-specialistische
revalidatiezorg. We leveren sinds 1988 programma’s die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten
hun leven weer op kunnen pakken. Door zingeving centraal te stellen komt de Cliënt In Regie over zijn of haar
leven. Bij CIR revalidatie werken vooraanstaande revalidatieartsen op chronisch pijngebied en wordt veel aan
(wetenschappelijk) onderzoek gedaan. We doen ons werk vanuit meerdere vestigingen: Alkmaar, Amsterdam,
Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Zeist en Zwolle. In Zwolle is het servicekantoor gevestigd waar alle ondersteunende
afdelingen werken.

Wat ga je doen?
Als basis psycholoog ben je onderdeel van een interdisciplinair behandelteam van coördinatoren, psychologen,
(fysio)therapeuten, bewegingsagogen en een revalidatiearts. Je staat hiermee direct aan de basis van het
behandeltraject van cliënten. Je voert gesprekken met cliënten en verricht onderzoek vanuit het bio-psychosociaal
model. Je geeft groepspresentaties, verzorgt pijneducatie en daagt uit om in beweging te komen.

Door zingeving centraal te stellen wordt de focus van ziekte en zorg verlegd naar gezondheid en gedrag. Je
ondersteunt de cliënt in het herontdekken van zichzelf, het (her)vinden van de regie over zijn of haar leven en gaat
samen op zoek naar gezond functioneren. Dit doe je met behulp van inzichten vanuit de Acceptance and Commitment
Therapy (ACT), cognitieve gedragstherapie, psychotherapeutische technieken, MBTI, Voice Dialogue en eventueel
EMDR voor enkelvoudig trauma.

Iedere dag is weer anders en bestaat uit de verschillende sessies met cliënten (zowel individuele- als groepssessies).
Je bent onderdeel van het screeningsteam waarbij je een advies geeft aan de revalidatiearts. Tweemaal per week
vindt er een interdisciplinair overleg plaats met het behandelteam waarin de voortgang van de cliënten wordt
besproken.

Wie ben jij?
• Basis psycholoog (met gezondheidszorg psychologie of klinische psychologie).
• Ervaring met ACT en EMDR is een pré.
• Ervaring in poliklinische pijnrevalidatie is een pré.
• Affiniteit met de doelgroep; cliënten met chronische en langdurige pijnklachten.
• In staat om werkzaamheden zelfstandig uit te voeren binnen het interdisciplinaire team.
• Je durft de verantwoordelijkheid te nemen om vanuit verbinding te confronteren waar nodig.
• Dagen zijn in overleg.

Wat bieden wij?
Werken bij een zorgorganisatie die het verschil wil maken voor cliënten met chronische complexe (pijn)klachten.
Een ambitieuze en lerende werkomgeving met enthousiaste en bevlogen collega’s, ruime kansen en
ontwikkelmogelijkheden waar je volop wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en gratis sportfaciliteiten.
De functie van psycholoog valt in functiesalarisgroep 55 Cao ZKN (€ 3.423 tot € 5.033 bruto per maand op fulltime
basis (40 uur)). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, een goede
pensioenregeling, reiskostenvergoeding en gratis sportfaciliteiten op de locatie. We vinden het ook belangrijk dat je je
kunt ontwikkelen, daarom bieden wij scholingsactiviteiten aan via de CIR academie.

Solliciteren?
Heb je vragen; Claartje Aghina, regiomanager is bereikbaar via 088-9900200 of via claartje.aghina@cir.nl. Meer
informatie over CIR revalidatie en beeld en sfeer van de vestigingen vind je op www.cir.nl. Ben je enthousiast; via
onze website kun je direct solliciteren. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer hier.