Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is een onafhankelijke website waarop mensen de zorg binnen zorginstellingen in Nederland kunnen beoordelen. Het is een initiatief van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF). U kunt hier ten behoeve van andere cliënten aangeven wat u van CIR revalidatie vindt en eventueel suggesties geven waarmee wij onze zorg verder kunnen optimaliseren. CIR revalidatie ziet de beoordelingen op Zorgkaart Nederland als heel nuttige informatie waar serieus naar wordt gekeken.

U kunt uw beoordeling invullen op www.zorgkaartnederland.nl/cir-revalidatie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlCIR Revalidatie is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Onderzoek en Innovatie

Vrijwilligers

CIR revalidatie werkt in al haar locaties met vrijwilligers in de vorm van gastvrouwen en gastheren. Deze vrijwilligers zijn het eerste aanspreekpunt voor nieuwe cliënten en voor cliënten die vragen hebben gedurende hun traject bij CIR revalidatie.

De vrijwilligers worden aangestuurd door de locatiemanagers. Net als voor alle medewerkers binnen CIR revalidatie is er ook voor de vrijwilligers een vertrouwenspersoon beschikbaar. Haar naam, mailadres en telefoonnummer zijn op te vragen bij de locatiemanagers.  

ZKN Kwaliteit

CIR revalidatie is kandidaat lid-ZKN.

Meer informatie over ZKN-certificatie vindt u op www.zkn.nl