Uw patiënt staat centraal

Bij CIR revalidatie staat uw patiënt centraal. Daarom nemen we uw bevindingen en uw adviezen graag ter harte. U kent de patiënt immers beter dan wij. Als u een patiënt naar ons doorverwijst, nemen we daarom vaak na de medische screening contact met u op om u te informeren over de uitkomst. Uiteraard ontvangt u daarover ook een medisch verslag. In de screening ontmoet uw patiënt een compleet medisch team: revalidatiearts, fysiotherapeut en psycholoog. Onze ervaring is dat deze integrale aanpak zorgt voor duidelijkheid en zekerheid bij de patiënt. Immers, hoe meer inzicht aan de voorkant bij uw patiënt, des te beter het traject van uw patiënt zal verlopen.

Ook tijdens de behandeling houden we u op de hoogte.  Wanneer u zorgt voor de verwijzing wordt het gehele traject van uw patiënt vergoed van uit het basispakket van de zorgverzekering.

Scheidingslijn

Uw patiënt verwijzen

Scheidingslijn

Over CIR

CIR revalidatie levert al ruim 30 jaar begeleidingstrajecten aan mensen met chronische pijnklachten die hun leven weer op willen pakken. Mensen die al langere tijd op zoek naar de oorzaak van hun pijn en vaak al diverse behandelingen en therapieën achter de rug hebben, maar stagneren in hun herstel.

Een CIR revalidatietraject kan hen helpen als ze het gevoel hebben de regie kwijt te raken of misschien die al kwijt zijn. Niet alleen over hun pijn, maar ook op privé-, sociaal- en werkgebied.

Ons motto: Niet 100% de oude, wel 100% de nieuwe!

Scheidingslijn

Wat mag u verwachten

In een pijnrevalidatieprogramma gaat het om het verbeteren van de belastbaarheid. Na het traject zal de zelfredzaamheid van uw patiënt verbeterd zijn. Uw patiënt heeft meer zelfregie. Hij of zij kan weer dingen ondernemen die voor hem of haar belangrijk zijn.