Op maandag 21 oktober 2019 organiseert CIR revalidatie | Arnhem een informatiemiddag pijnrevalidatie. De informatiemiddag begint om 15:45 en zal tot ongeveer 17:15 duren.

Pijnrevalidatie geeft je weer regie over je leven

In Nederland leven heel veel mensen met pijn. Alle plannen vallen door de pijn in duigen. Plannen voor zaken waar je naar uit hebt gekeken. Maar vaak gaat het ook gewoon om alledaagse dingen die niet lukken vanwege de pijn. Een boodschap doen om de hoek, een balletje trappen met je zoon, paardje rijden met je kleindochter.

CIR (Centrum voor Integrale Revalidatie) levert trajecten die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Je wordt niet 100 procent ‘de oude’, wel 100 procent de ‘nieuwe’. Je ‘oude ik’ was immers vastgelopen.

Jij staat centraal. Alles draait om jouw doelen, jouw vragen en jouw keuzes. In het aanpakken van gezondheidsproblemen vraagt CIR wel om volledige inzet. Alleen dan kunnen er écht resultaten geboekt worden. Alle trajecten bij CIR beginnen met een screening waar je na fysiotherapeutisch en psychologisch onderzoek met een compleet en duidelijk advies van onze revalidatiearts de deur uit gaat.

Ben je geïnteresseerd, dan ben je van harte welkom op de informatiemiddag.

Voor uitgebreide informatie kan je terecht op www.cir.nl of bel met 026-7009726