Op donderdag 7 november 2019 organiseert CIR revalidatie | Alkmaar een informatieavond “Omgaan met Chronische pijn”. De informatieavond begint om 19:00 en zal tot ongeveer 20:30 duren.

‘Pijnrevalidatie geeft je weer de regie over je leven’

In Nederland leven heel veel mensen met pijn. Alle plannen vallen door de pijn in duigen. Plannen voor zaken waar je naar uit hebt gekeken. Maar vaak gaat het ook gewoon om heel alledaagse dingen die niet lukken vanwege de pijn. Een boodschap doen om de hoek, een balletje trappen met je zoon, paardje rijden met je kleindochter.

CIR (Centrum voor Integrale Revalidatie) levert trajecten die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten hun leven weer op kunnen pakken. Je wordt niet 100 procent ‘de oude’, wel 100 procent de ‘nieuwe’. Je ‘oude ik’ was immers vastgelopen. Revalidatietrajecten bij CIR revalidatie zijn op maat gesneden.

Jij staat centraal. Alles draait om jouw doelen, jouw vragen en jouw keuzes. In het aanpakken van gezondheidsproblemen vraagt CIR revalidatie wel om volledige inzet. Alleen dan kunnen er écht resultaten geboekt worden.

Alle trajecten bij CIR revalidatie beginnen met een screening waar je na fysiotherapeutisch en psychologisch onderzoek met een compleet en duidelijk adviesrapport van onze Revalidatiearts de deur uit gaat. Ben je geïnteresseerd, dan ben je van harte welkom. Als je liever start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kan dat ook. We hebben geen wachttijden, dus loop gerust eens vrijblijvend binnen.

Voor uitgebreide informatie kan je uiteraard terecht op www.cir.nl of bel met 072-2020444. CIR revaldatie | Alkmaar, Drechterwaard 104 3e etage