Marije van Asdonk is per 1 januari 2021 de nieuwe directeur van CIR Revalidatie geworden. Hiermee zal zij Hans Oosting opvolgen, die CIR Revalidatie heeft mede opgericht en 32 jaar lang leiding heeft gegeven aan het expertise centrum voor chronische pijn en andere langdurige complexe klachten.

Opvolging
In 2020 hebben Hans Oosting en Marije van Asdonk duaal de directie gevoerd. Hiermee is er een natuurlijk overdracht ontstaan. Alle kennis en kunde die Oosting de afgelopen jaren als directeur heeft opgebouwd, blijft enorm waardevol voor CIR Revalidatie. Daarom zal hij in een adviseursrol betrokken blijven.

Achtergrond van Asdonk
Van Asdonk begon haar carrière als fysiotherapeut in het tegenwoordige Dijklander ziekenhuis in Purmerend. In dit ziekenhuis startte ze na meerdere projectmanagementrollen, haar carrière als leidinggevende van de afdeling revalidatie. Daarna heeft ze onder andere de functie van general manager bij de ZBC Vitalys gehad en is ze regiodirecteur geweest van een landelijke eerstelijns fysiotherapie organisatie. Tussendoor werkte ze 3 jaar in Qatar, voor Philips Healthcare Services in het Hamad Medical Center.

Toekomst en krachten bundelen
Sinds mei 2019 is van Asdonk werkzaam bij CIR Revalidatie, waar ze startte in de rol van operationeel directeur. Van Asdonk is zeer enthousiast over haar nieuwe functie. Mijn passie, kennis, kunde en ervaring komen in deze functie bij elkaar.
Ik wil mij vooral gaan richten op het aangaan van samenwerkingen met andere organisaties in zowel de eerste als tweede lijn. Ik ben van mening dat er door het bundelen van krachten, de patiënt sneller op de juiste plek terecht kan komen. Zeker voor de complexe doelgroep waar wij ons op richten zijn hierin nog veel verbeterslagen te maken. Ook in een verbreding van ons behandelaanbod naar andere doelgroepen en het aanbieden van de

Multidisciplinaire Eerstelijns Revalidatie (MER) ligt mijn ambitie.
CIR Revalidatie is een mooie organisatie, met inspirerende mensen waar uitdagende taken en kansen op te pakken zijn. Ik kijk dan ook met veel vertrouwen de toekomst in.

Marije van Asdonk