Campagne "Plain Talking"

CIR revalidatie heeft als expertisecentrum onderzoek hoog in het vaandel staan. Daarom werken we graag mee aan de campagne “Plain Talking”, dat geïnitieerd is vanuit de Academy EFIC. Onze revalidatiearts Prof dr. J.E.M. Rob Smeets is verbonden aan de Academy EFIC om collega’s te scholen op het gebied van pijn.

Communicatie tussen behandelaren (inclusief artsen) en patiënt verbeteren
Hoe kan iemand informatie over zijn gezondheid vinden en deze informatie vervolgens gebruiken om de juiste gezondheidskeuzes te maken. De campagne “Plain Talking“ zal helpen om de communicatie tussen behandelaren en patiënten met pijn te verbeteren.

Enquête mensen met pijn
Omdat mensen met pijn de kern vormen van deze campagne, vragen we deze doelgroep de vragenlijst in te vullen. Hierdoor kunnen we meer te weten komen, wat zou kunnen helpen als de patiënt met de behandelaar over pijn praat. Het duurt maar een paar minuten om in te vullen.