fbpx

CIR revalidatie levert al ruim 30 jaar begeleidingstrajecten aan mensen met chronische pijnklachten die hun leven weer op willen pakken. Mensen die al langere tijd op zoek naar naar de oorzaak van hun pijn en vaak al diverse behandelingen en therapieën achter de rug hebben, maar stagneren in hun herstel.

Een CIR revalidatietraject kan jou helpen als je het gevoel hebt de regie kwijt te raken of misschien al kwijt bent. Niet alleen over je pijn, maar ook op privé-, sociaal- en werkgebied. Bij CIR revalidatie pak je zelf de regie!

CIR revalidatie

Niet 100% de oude, wel 100% de nieuwe!

8.6 cliënttevredenheid

(Zorgkaart Nederland)

Korte wachttijd

Expertisecentrum chronische pijn

100% vergoed

Stappen Ipad

Verwijzing

Wanneer wij de verwijzing van jouw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist hebben ontvangen gaan we voor jou aan de slag en nemen we zo snel mogelijk contact met jou op.

Screening

CIR revalidatie doet een zeer grondige screening, met meerdere disciplines; één revalidatiearts, één fysiotherapeut, één psycholoog. Wij weten daarna of een behandeling bij CIR revalidatie jou kan helpen. Zo kort mogelijk na de screening beginnen we samen te werken aan jouw gezondheid.

Behandeling

Het revalidatieprogramma sluit aan op jou en jouw klachten en wordt afgestemd op jouw doelen en mogelijkheden. Jouw behandeling (medisch-specialistische revalidatie) wordt vergoed vanuit het basispakket van jouw zorgverzekering.