fbpx

Heeft u last van chronische kniepijn?

CIR revalidatie biedt u weer een toekomst. De revalidatietrajecten zijn individueel en zorgen voor blijvende resultaten, zodat u weer meedoet.

Scheidingslijn

Als reguliere zorg en therapie niet helpt, dan is CIR revalidatie iets voor u.

CIR levert trajecten die er op gericht zijn dat mensen met chronische pijnklachten of chronische vermoeidheidsklachten hun leven weer op kunnen pakken. U wordt niet 100% ‘de oude’, wel ‘100% de nieuwe’. Revalidatie-trajecten van CIR zijn op maat gesneden en worden 100% vergoed. 

Aanhoudende rugpijnklachten die wij behandelen:

Rughernia

Whiplash

En andere pijnklachten aan het houdings- en bewegingsapparaat

Lage rugpijn

Fibromyalgie

Middenrug

Slijtage

Scheidingslijn

Wij scoren een 8,6 op cliënttevredenheid

9,9

Zeer tevreden over de behandelingen! Het team is heel professioneel. Ben weer een gelukkig mens die met pijn kan omgaan, dankzij het team van CIR.

7,3

Het team van CIR biedt je de kans om jezelf sterker te maken zodat je je kracht beter aan kan. Doordat je hulp krijgt van verschillende proffessionals krijg je veel verschillende perspectieven mee.

Scheidingslijn

Hoe verloopt uw rugpijn behandeling?

De werkwijze

Het CIR revalidatietraject richt zich sterk op het herwinnen van regie, gedragsverandering, verbeteren van zelfredzaamheid en het weer gaan meedoen in de maatschappij.

Meer informatie >

Het intakeproces

Tijdens de intakeprocedure, waarbij een coördinator van uw revalidatie traject, psycholoog, fysiotherapeut en revalidatiearts betrokken zijn, wordt er aandacht besteedt aan uw medische voorgeschiedenis. Vooral wordt er ook aandacht besteed aan de factoren die uw klachten negatief beïnvloeden en laten voortduren. Dit kunnen factoren zijn die zowel lichamelijk, psychologisch als sociaal bepaald zijn. We noemen dit een biopsychosociale analyse, waarbij de oorzaak/aanleiding van de pijn, kwetsbaarheidsfactoren en factoren die het herstel belemmeren in kaart worden gebracht.

Meer informatie >

Wat is poliklinische revalidatie?

Goede vraag. Eigenlijk is het precies wat het zegt: revalideren in dagbehandelingen. Zonder overnachtingen of meerdaagse opnames dus. Het gaat er om dat na het traject uw zelfredzaamheid verbeterd is en dat u meer regie ervaart over uw pijnklachten. Na een behandeling staat u sterker in het leven. U kunt weer dingen ondernemen die voor u belangrijk zijn. Wij noemen dat participatie.

Wie helpen mij?

Er werken meer dan 6 revalidatiespecialisten bij CIR op vijf locaties in Nederland: Amsterdam, Alkmaar, Zwolle, Arnhem en Eindhoven.

Meer informatie >

Scheidingslijn

De voordelen van CIR revalidatie

Scheidingslijn

Hoe werkt het?

In drie stappen naar 100% de nieuwe

Stappen Ipad

Kennismaking

In een kosteloos gesprek van ongeveer een uur ontvangt u informatie over CIR, de intake en de behandelprogramma’s. Ook bespreken we in het kennismakingsgesprek wat u van CIR kunt verwachten en wat CIR van u verwacht.

Intake

CIR doet een zeer grondige intake, met meerdere disciplines; één revalidatiearts, één fysiotherapeut, één psycholoog en één coördinator revalidatietrajecten. Wij weten daarna of een behandeling bij CIR u kan helpen. Zo kort mogelijk na de intake beginnen we samen te werken aan uw gezondheid.

Behandeling

Het revalidatieprogramma sluit aan op u en uw klachten en wordt afgestemd op uw doelen en mogelijkheden. Uw behandeling (medisch-specialistische revalidatie) wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering.

Of neem contact op met een van onze vestigingen